Har du spørgsmål?

+45 72 28 72 72

Zoneterapi

ZONETERAPI & RÅDGIVNING

Zoneterapi tæt på Vejle ved Inge

Jeg tilbyder skræddersyede zoneterapibehandlinger, der fokuserer på at stimulere kroppens egne helende evner gennem tryk på specifikke zoneterapipunkter.

Gennem zoneterapi kan jeg hjælpe dig med at lindre spændinger, reducere stress og fremme en sund balance i krop og sind. Uanset om du leder efter lindring af specifikke symptomer eller bare ønsker at forkæle dig selv med en afslappende session, er zoneterapi en skånsom og effektiv måde at styrke din krops naturlige helbredelsesproces.

Inge Borg Hansen og spædbarn til zoneterapi
Min klinik hos Borg Hansen

Zoneterapi

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er trykmassage på fødderne, som kan være med til at reducere smerter, symptomer og dysfunktioner. Ved at trykke på bestemte reflekspunkter, kan man påvirke kroppens organer og derved øge deres evne til bedre funktion.

Mange har oplevet positiv effekt af zoneterapi i forbindelse med problematikker som betændelsestilstande som blærebetændelse eller bihulebændelse, fordøjelsesproblemer, kolik, hovedpine og migræne. Uanset om det er til behandling af specifikke lidelser eller generel velvære kan zoneterapi være en beroligende og terapeutisk oplevelse for krop og sind.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB), som er godkendt af Sundhedsstyrrelsen. Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” eller har en privat sundhedsforsikring, er der mulighed for tilskud til zoneterapi efter godkendelse af henholdsvis Sygeforsikringen “danmark” eller forsikringsselskabet.

Du kan se hvilke behandlinger, jeg hjælper med, nedenfor – finder du ikke det, du leder efter, så kontakt mig gerne alligevel, da jeg muligvis stadig kan hjælpe.

Services

Jeg tilbyder zoneterapi til:

Ondt i hovedet

Hovedpine/migræne

Nakkesmerter

Muskelspændinger

Zoneterapi kan hjælpe på helbredet

Allergi og astma

Menstruationssmerter og zoneterapi

Fordøjelsesproblemer

Spædbørn og zoneterapi

Kolik og urolige perioder hos spædbørn

Zoneterapi kan give mere energi

Hormonelle lidelser

Sløjfe

Bivirkninger ved konventionel kræftbehandling

Ondt i kroppen

Problemer i bevægelsesapparatet

Zoneterapi kan give mere energi

Generel styrkelse af krop og sind

Zoneterapi

Mit råd til at få det bedste forløb med zoneterapi

For at sikre, at du får den mest givende oplevelse med behandlingerne, har jeg samlet 5 råd til at hjælpe dig med at få det bedste forløb:

Start med at tale grundigt med mig om, hvad du gerne vil behandles for, og hvad du ønsker med behandlingen, så jeg kan tilpasse behandlingen efter dine ønsker og behov.

Zoneterapi arbejder med kroppens naturlige helingsproces, og det kan tage tid at se fulde resultater. Vær tålmodig og giv din krop tid til at reagere og tilpasse sig.

Jeg vil give dig råd om antal sessioner, hyppighed, efterfølgende pleje og eventuelle livsstilsændringer, der kan støtte behandlingen. Følg gerne disse råd i det omfang, det er muligt, for at få det bedste ud af behandlingen.

Lyt til din krop og vær opmærksom på eventuelle ændringer eller reaktioner efter en behandling. Dette kan hjælpe dig med at give feedback til mig, så jeg kan justere og skræddersy fremtidige sessioner ud fra dine behov.

Drik rigeligt med vand efter en zoneterapibehandling for at hjælpe med at skylle eventuelle toksiner, der kan være blevet frigivet under behandlingen, ud af kroppen.

ZONETERAPI HOS INGE LIDT UDENFOR VEJLE

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med zoneterapi

Jeg glæder mig til at byde dig varmt velkommen i min klinik i Daugaard, lidt uden for Vejle. Mit mål er at hjælpe dig med at genoprette harmonien i din krop og sind ved at fokusere på dine unikke behov og ønsker. Jeg er her for at lytte til dine bekymringer, forstå dine mål og tilbyde behandlinger, der er skræddersyet til dig. Så træd ind i min klinik, slap af og lad mig hjælpe dig med at opnå det bedste forløb med zoneterapi.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig på +45 40 26 58 49 eller inge@borg-hansen.dk. Du finder priserne på zoneterapi her, og er du interesseret i en fodbehandling, kan du læse mere om det her. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Klinikken hos Borg Hansen